Barion Pixel

Tudástár

Június 10-én az Esztergom Forrás-tavi Rendezvényközpontban tartotta meg szervezeterősítő képzését az Esztergomi Közösségi Civil Iroda a Közélet Iskolája partnerségében. A jó hangulatú eseményen 10 esztergomi és pilismaróti civil szervezet és kisvállalkozó tette bele aktívan saját tapasztalatait és élményeit. Szó volt a szervezeti felépítés hagymamodelljéről, a működésbe és esemény szervezésbe lehetséges önkéntesek és támogatók bevonásának technikáiról és a szövetségépítés eszközeiről. Elkezdtük összehangolni tevékenységeinket és partnereink szolgáltatásait is ajánlottuk egymásnak. Köszönjük a Közélet Iskolája trénereinek kötetlen, vidám, de nagyon is informatív és tanulságos képzését.

Nemeskéri Klára

Jó hangulatú, ötletgazdag tréning, jól felkészült trénerekkel. Ajánlom annak, aki szervezet létrehozására, fejlesztésére, együttműködések kiépítésére vágyik! Alkalmazom a mindennapi életben!

Réti Kornélia

Nagyon szépen köszönjük a szuper és tartalmas napot! Sok új nézőponttal és lehetőséggel gazdagodtunk, mely az alapját képezte a közös ötleteléseknek, együttműködéseknek és egy jövőbeni folytatás reményének. További sikeres munkát kívánok Nektek és remélem még találkozunk!

Németh Zsuzsi 

Megosztás Facebookon
A Közélet Iskolája célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az önszerveződéshez szükséges tudást és képességeket. Képzéssel, stratégiai tervezések vezetésével, kutatással és tudástermeléssel támogatjuk a civil szervezeteket és alulról szerveződő csoportokat...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás