Barion Pixel

Tudástár

A Közélet Iskolája célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az önszerveződéshez szükséges tudást és képességeket. Képzéssel, stratégiai tervezések vezetésével, kutatással és tudástermeléssel támogatjuk a civil szervezeteket és alulról szerveződő csoportokat a hatékonyabb működésben. Sokszínű közösséget építünk, ahol a kritikus gondolkodás, a demokratikus részvétel és a szolidaritás érték. Eddigi munkánkról itt lehet többet olvasni.

Olyan munkatársat keresünk, aki elkötelezett a társadalmi igazságosság, az egyenlőség és a szolidaritás értékei mellett, hisz a kritikai gondolkodás, az állampolgári oktatás, a politikai részvétel és aktivizmus erejében és van kapcsolódó tapasztalata is.

Az Iskola irodája Budapesten van, ám emellett rendszeresen tartunk képzéseket, programokat más településeken is. A munkatársak részben otthon, részben a budapesti Auróra Közösségi Házban található irodában dolgoznak. Mindannyian kötetlen munkaidőben dolgozunk, valamint rendszeresen, de előre tervezetten dolgozunk hétvégi napokon is.

Teljesállású (heti 40 óra) politikai oktatási munkatársat keresünk, akinek a feladatai a következők:

1. fő feladata: egy új politikai oktatási program kidolgozása és felépítése a csapattal együttműködésben, amely a képviseleti és intézményes politikában való részvételt segíti elő.

2. a jelentkező tapasztalataihoz és készségeihez szabva eseti becsatlakozás egyeztetett témákban facilitátori vagy képzői feladatokba

3. projektmenedzsment és adminisztratív feladatok

 • pályázatírás és kezelés oktatási területen,
 • háttérmunkában, adminisztrációban való részvétel.

Előnyt élvez az a jelentkező, akinek van tapasztalata politikai munkában (pl. kampányolás, részvétel politikai szervezetben, önkormányzati munka.

Olyan munkatársat keresünk, aki rendelkezik az alábbi készségekkel, tudással és tapasztalatokkal:

 • informális oktatásban szerzett képzői vagy foglalkozásvezetői tapasztalat,
 • tapasztalat civil, érdekvédelmi vagy politikai munkában,
 • jó időkezelés,
 • csapatmunka,
 • rendszerező, stratégiai gondolkodás,
 • elkötelezettség a Közélet Iskolája céljai és értékei iránt.

Fizetés: bruttó 569.800 Ft/hó, ami kedvezmények nélkül nettó 378.900 Ft/hó

Jelentkezés: 2024. június 30-ig az allas@kozeletiskolaja.hu címre elküldött magyar nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel. A motivációs levél tartalmazza egy referenciaszemély nevét, email címét és telefonszámát, valamint térjen ki mindenképp arra, ha van civil, önkormányzati, választási kampányban szerzett vagy képviseleti politikai tapasztalata a jelentkezőnek. Az email tárgyában szerepeljen ez: „politikai oktatási munkatárs jelentkezés”.

A kiválasztás folyamata:

 • Önéletrajz és motivációs levél beküldése 2024. június 30-ig
 • Első személyes interjúk: 2024. július 4-5.
 • A személyes interjúk után egy feladatot is kapnak a jelentkezők, ami otthon megírható pár napos határidővel.
 • Második személyes interjú az utolsó lépés, ahol a felhívás keretein belül pontosítjuk az új munkatárs feladatát, és megállapodunk a munkába állásáról.
 • Munkakezdés időpontja: leghamarabb 2024. augusztus eleje

Tovább információ: allas@kozeletiskolaja.hu

Megosztás Facebookon
A Közélet Iskolája célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az önszerveződéshez szükséges tudást és képességeket. Képzéssel, stratégiai tervezések vezetésével, kutatással és tudástermeléssel támogatjuk a civil szervezeteket és alulról szerveződő csoportokat...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás