Barion Pixel

Tudástár

A Közélet Iskolájában azért dolgozunk 2014 óta, hogy megerősítsük az állampolgári részvétel kultúráját Magyarországon és támogassuk a kirekesztett társadalmi csoportok tagjait abban, hogy állampolgári jogaikat valódi tartalommal tölthessék meg. Az Iskola fő tevékenységei az állampolgári oktatás, a részvételi akciókutatás és a stratégiai tervezés. Eddigi munkánkról itt lehet többet olvasni.

Pénzügyi munkatársat keresünk, aki teljesjogú csapattagként vesz részt a munkánkban. Olyan jelentkezőket várunk, akiknek már van valamennyi tapasztalata pénzügyi munkával, de nem feltétlenül a civil szférában, és akár a Közélet Iskolájában tanulnak majd bele a civil szervezeti pénzügyi vezetésbe. Az új munkatárs a meglévő pénzügyi munkatársak mellett tanul majd bele a feladataiba, és fokozatosan veszi át őket. Olyan munkatársat keresünk, aki lát perspektívát a pénzügyi munkában, és hosszabb távon tervez a szervezetben pénzügyi vezetői feladatokat végezni. 

Olyan embert keresünk, aki elkötelezett a társadalmi igazságosság, az egyenlőség és a szolidaritás értékei mellett, hisz a kritikai gondolkodás, a politikai részvétel és aktivizmus erejében.  

Az Iskola irodája Budapesten van, ám emellett rendszeresen tartunk képzéseket, programokat más városokban is. A munkatársak részben otthon, részben az Auróra Közösségi Házban található irodában dolgoznak. Mindannyian kötetlen munkaidőben dolgozunk, ezért számunkra egyszerre fontos a rugalmasság és a fegyelmezettség a munkában. 

A teljes állású pénzügyi munkatárs fő feladatai a következők: 

 • az Iskola rövid és hosszú távú pénzügyeinek tervezése, a költségvetés követése és beszámolók készítése 
 • a szervezet napi pénzügyi adminisztrációja, számlák és szerződések kiállítása és kezelése 
 • pályázatok költségvetésének elkészítése, nyomon követése, majd pénzügyi elszámolása 
 • kapcsolattartás a könyvelővel 
 • kapcsolattartás hazai és külföldi partnerekkel pénzügyi kérdésekben 
 • napi adminisztratív feladatok támogatása 

Olyan munkatársat keresünk, aki rendelkezik az alábbi készségekkel, tudással és tapasztalatokkal

 • tapasztalat pénzügyi területen 
 • tárgyalóképes angol nyelvtudás (írásban és szóban)
 • Microsoft Excel magabiztos használata 
 • jó időkezelés, pontosság
 • egyaránt szeret és tud csapatban és önállóan is dolgozni
 • előnyt jelent a civil szervezetben szerzett tapasztalat

Fizetés (heti 40 órás állás, határozatlan idejű munkaviszonnyal): nettó 285.000 Ft/hó (esetleges vonatkozó kedvezmények nélkül) 

Jelentkezés: 2023. március 12-ig az allas@kozeletiskolaja.hu címre elküldött magyar nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel.  

A kiválasztás folyamata: 

 1. önéletrajz és motivációs levél beküldése – határidő: 2023. március 12. 
 2. személyes interjúk 
 3. előreláthatóan a személyes interjúk után egy kisebb feladatot is kapnak a jelentkezők, amely otthon elvégezhető pár napos határidővel 
 4. munkakezdés időpontja: 2023. április

Tovább információ: allas@kozeletiskolaja.hu, 06209571610 


Megosztás Facebookon
A Közélet Iskolája célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az önszerveződéshez szükséges tudást és képességeket. Képzéssel, stratégiai tervezések vezetésével, kutatással és tudástermeléssel támogatjuk a civil szervezeteket és alulról szerveződő csoportokat...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás