Barion Pixel

Tudástár

2023 őszén lettem a Közélet Iskolája önkéntese, azóta ez volt az első nyilvános képzés, amin részt tudtam venni, így nagyon izgatottan vártam a képzést. Az egyik legjobb dolog a Közélet Iskolája képzéseken, hogy minden alkalommal különleges, nyitott és inspiráló emberekkel találkozhatok, és ezáltal újabb és újabb nézőpontokat ismerhetek meg. Most sem volt másként!

A Szerveződj! társasjátékot már játszottam a képzés előtt, így tudtam, hogy a játékvezető képzés is nagyon izgalmas lehet, hiszen szinte biztos voltam benne, hogy a témák az asztalon heverve fognak várni bennünket, és lesz témánk bőven. Linda és Gyula, a képzés vezetői tettek is arról, hogy egy jó hangulatú, mozgalmas napunk legyen a Kesztyűgyár Közösségi Házban. A hangolódó játékok segítettek megismerkednünk egymással, majd egy kicsit alámerülni a magyarországi döntéshozó szerv részeibe. A legjobb hangulatban az aktivista Activity telt, amelyben játékosan ismerkedtünk tovább az aktivizmus lehetőségeivel.

A nap további részében pedig Gyula és Linda vezetésével két csoportot alkotva ismerkedtünk meg a játékkal. Az ügykártyákon keresztül nem csak a játék pörgött fel, hanem az eszmecserék is, vélemények és ellenvélemények mentén. Erősen elfáradva a nap végére, de izgatottan és nagyon lelkesen távoztunk, a lehetőségeket látva arra, hogy a szerzett tudásunk tovább vihessük a saját közösségeinkbe is.

Köszi, Közélet Iskolája, ezt a remek és tartalmas napot!

Csobánczi Lilla, résztvevő

Megosztás Facebookon
Ünnepelj velünk! Tízéves a Közélet Iskolája, tíz éve dolgozunk közösségi oktatási központként és segítjük az önszerveződést és mozgalomépítést. Az elmúlt évtized rengeteg tudásból, tapasztalatból és közös küzdelemből állt össze – nagyon...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás