Barion Pixel

Tudástár

Április 19. és 27. között zajlott a Közélet Iskolája első online képzése Nemi szerepek és egyenlőtlenségek címmel. A képzést egy online beszélgetés nyitotta és zárta, emellett a hét folyamán egy opcionális videóbeszélgetés is volt. A köztes napokon a résztvevők különböző feladatokat kaptak, amelyeket egyénileg vagy csapatban kellett megoldani.

A szokatlan helyzet ellenére a képzést tartó Juli és Márti sokszínű feladatokkal és anyagokkal készültek, kihasználva az online tér adta lehetőségeket is. A komolyabb témák mellett játékos, kreatív feladatok is helyet kaptak, amelyek szórakoztatóbbá tették a “házifeladat” elvégzését, a bónuszfeladatokért járó jutalom pedig extra szorgalomra ösztönözte a résztvevőket.

Összességében tartalmas és sokszínű képzés volt, a szervezők jól megbirkóztak az online térbe való átültetésével, ahol egyensúlyban volt az elméleti tudásátadás, és a gyakorlati feladatok.

Nagyon fontos témákról beszélgettünk, tanultunk, és jó érzés volt egy biztonságos térben saját gondolatokat és élményeket is megosztani.

Illés Anna beszámolója

További online képzésekért kattints ide!

Tudd meg, hogyan moderáljunk beszélgetést az online térben

Megosztás Facebookon
Ünnepelj velünk! Tízéves a Közélet Iskolája, tíz éve dolgozunk közösségi oktatási központként és segítjük az önszerveződést és mozgalomépítést. Az elmúlt évtized rengeteg tudásból, tapasztalatból és közös küzdelemből állt össze – nagyon...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás