Barion Pixel

Tudástár

A Közélet Iskolája csoport szervezési tréningje elengedhetetlen minden frissen alakuló szervezet működésének felállításában, de hasznos lehet olyan szervezeteknek is, akik szervezeti struktúrát szeretnének váltani, vagy jelenlegi struktúrájukon szeretnének javítani.

A képzők átfogóan járták körbe a témát. Többek között átnéztük a civil csoportosulások felépítését, döntéshozatali formákat és a stratégiai tervezés alapjait. Az elméleti blokkokban sok példát hallhattunk néhány szervezet csoport felépítéséről, eredetéről és humán erőforrás menedzsmentjéről. A gyakorlati foglalkozások pedig segítettek kipróbálni a frissen szerzett információt és megpróbálhattuk alkalmazni őket a saját szervezetünkre.

Ezek a gyakorlatok kiváló lehetőséget nyújtottak a tanulás mellett arra is, hogy megismerjük a többi résztvevőt, illetve azok szervezeteit és azokat a kihívásokat, amelyek foglalkoztatják őket. Az egymással való tudásmegosztás pedig mindenkinek hasznos volt. A közös munka és fejlődés pedig mindannyiunknak új löketet adott!

Horváth Heni beszámolója

További képekhttps://www.flickr.com/photos/144562619@N04/albums/72157711478097072/with/48952446717/

Fotók: Fernengel Ági 

Megosztás Facebookon
Ünnepelj velünk! Tízéves a Közélet Iskolája, tíz éve dolgozunk közösségi oktatási központként és segítjük az önszerveződést és mozgalomépítést. Az elmúlt évtized rengeteg tudásból, tapasztalatból és közös küzdelemből állt össze – nagyon...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás