Barion Pixel

Tudástár

Hála a lehetőségnek és a szervezőknek, egy szuper egésznapos tudásbővítőn vehettem rész Pilismaróton, a Gazdálkodj demokratikusan! elnevezésű rendezvényen, ahol is a szövetkezetek alakulását, az ebben rejlő szociális, gazdasági, társadalmi lehetőségeket mutatta be nekünk Birtalan Gergő a Gólya Szövetkezettől és Szabó Marci a Közélet Iskolájától.

Remek példákon és feladatokon keresztül áshattuk bele magunkat ennek az újból feléledő gazdasági formának a lehetőségeibe.

Pihenésképpen a könyvtár kertjében egy finom ebéddel láttak vendégül minket, ami után új erőre kapva, példák feldolgozásával mutathattuk meg az addig tanultakat.

Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem, megismerhettem a résztvevőket, és remélem, egy új dolog születését eredményezi majd a találkozásunk.

Jávor Regina Dunakesziről

Megosztás Facebookon
A Közélet Iskolája célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az önszerveződéshez szükséges tudást és képességeket. Képzéssel, stratégiai tervezések vezetésével, kutatással és tudástermeléssel támogatjuk a civil szervezeteket és alulról szerveződő csoportokat...
A Közélet Iskolájában immár 10 éve, országszerte támogatjuk a magyar civil szervezeteket, csoportokat az önszerveződés és a hatékony érdekvédelem eszközeinek elsajátításában. Segíts te is, hogy folytathassuk a munkánkat és még...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás