Barion Pixel

Tudástár

A november 23-24-ei hétvégén érdekes eseményen vettem részt. A Közélet Iskolája Miskolcra látogatott, akik A jogaid nem védik meg magukat! című képzést tartottak. Az először száraz anyagnak tűnő téma bemutatása számomra nagyon izgalmas volt. Nem jogszabályok és törvények bemagolásáról szólt a tréning. Helyettük gyakorlati példák, a való életben megtörtént események alapján okosodtunk.

Filmnézés, előadás, csoportos feladatok, kreativitás, vita és véleménykifejtés keretein belül bővítettük tudásunkat az állampolgári jogok egy részéről.

A képzés családias környezetben, családias légkörben zajlott. Jó kedv és közvetlen kapcsolat volt a jelen lévők között. A két hétvégi napra az ebéd ellátás is biztosítva volt, ami olyan finom volt, mint a nassolnivalók, amelyeket szintén élvezhettünk.

Végső soron, a képzés egy izgalmas hétvégi elfoglaltság volt, amely maradandó élményeket hagyott bennem. Tanulhattam, elsajátíthattam néhány jogi tudnivalót, ugyanakkor jól érezhettem magam és szórakozhattam. Aki teheti, legyen részese egy ilyen képzésnek!

Köszönöm a lehetőséget és az élményt!

Himer Edina beszámolója

 

Megosztás Facebookon
A Közélet Iskolája kritikai pedagógia képzése alapvetően nem egy módszerről és nem kizárólag tanároknak szól. A kritikai pedagógia leginkább szemlélet vagy filozófia, amely a minket körülvevő társadalom struktúráinak, folyamatainak és...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás