Barion Pixel

Tudástár

A demokrácia nem akkor működik jól, ha a dolgokért nem kell megküzdenünk: hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mindaz, ami épp jól működik, az küzdelem eredménye.

A politikai pártok és influenszerek szeretik mozgalomnak nevezni magukat, de vannak-e Magyarországon mozgalmak? Mítosz-e vagy sem, hogy a magyarok apolitikusak? Illetve lehet-e a társadalmi közönyt rövidtávon tanulni? Miért lehet lelkesítő a századik fénymásolt szórólap?

A Közélet Iskolája Podcast új részében a szervezet három tagja: Fernengel Ági, Bauer Flóra és Seres Lili Hanna az általuk szervezett Közös hatalmunk konferencia apropóján beszélnek a munkájukat meghatározó dilemmák praktikumáról és társadalmi dimenzióiról. Mit jelent és miért kulcsfontosságú, hogy amilyen szervezetet építesz, olyan a világ, amit elképzelsz? Miért nem bázisépítés a mozgósítás? Hogyan fordítsuk le a gyakorlatra azt, hogy a hosszútávú stratégia ellensége a pénz, a szokás és a kedv?

Hallgassd meg a Közélet Iskolája Podcast 2. epizódját ezen a linken!

A Közélet Iskolája hisz abban, hogy senki sem születik korlátokkal a fejében, ugyanakkor tudják, lebontani azokat csak közösen lehet.

A Közös hatalmunk konferencia előadásai ezen a linken nézhetők vissza!

Iratkozz fel a Közélet Iskolája Podcast lejátszási listájára, hogy ne maradj le az új részekről!

Megosztás Facebookon
A Közélet Iskolája célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az önszerveződéshez szükséges tudást és képességeket. Képzéssel, stratégiai tervezések vezetésével, kutatással és tudástermeléssel támogatjuk a civil szervezeteket és alulról szerveződő csoportokat...
A Közélet Iskolájában immár 10 éve, országszerte támogatjuk a magyar civil szervezeteket, csoportokat az önszerveződés és a hatékony érdekvédelem eszközeinek elsajátításában. Segíts te is, hogy folytathassuk a munkánkat és még...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás