Barion Pixel

Képzési katalógus

A képzéseink gyakorlat központúak, amiket interaktív, változatos módszerekkel tartunk, befogadó közösségben, ahol mindenkinek a véleménye számít. 

_______________________________________________________________________

Az alábbi ábra bemutatja, hogy milyen képzéseink vannak, és kiknek ajánljuk ezeket. A képre kattintva eljutsz egy interaktív felületre, ahol a kör ikonokra kattintva többet is megtudhatsz az egyes képzésekről!

Ha érdekel egy képzésünk, de jelenleg nincs meghirdetve, akkor töltsd ki ezt az űrlapot és közvetlenül értesíteni fogunk, ha újra meghirdettük!

Kiket várunk? 

Ha hátrányos helyzetű ember vagy: Ha olyan igazságtalanságot tapasztalsz, amelyet jobban akarsz érteni és hosszú távon tenni szeretnél ellene, akkor neked szólnak a társadalmi egyenlőtlenséggel és állampolgári jogokkal foglalkozó képzéseink vagy a társasjátékos programunk. Előképzettség nem szükséges és előnyben részesülsz, ha korábban nem volt lehetőséged ilyen témában tanulni. 

Ha már szerveződsz: Ha egy olyan csoport, mozgalom vagy civil szervezet tagja vagy, amely a társadalmi igazságosságért tesz, akkor számos képzést kínálunk érdekvédelem, csoportépítés, aktivizmus, kritikai pedagógia és kommunikáció témában. 

Ha érdeklődsz: Ha jobban bele szeretnél látni olyan témákba, mint az aktivzmus, mozgalomépítés vagy társadalmi egyenlőtlenségek, akkor bárki számára elérhető filmklubjaink, beszélgetéseink neked szólnak! 

Milyen formában zajlik az oktatás? 

  • Képzés: Egy képzés általában 1 vagy 2 napos 15-20 résztvevővel. Interaktív módszerekkel tanulunk színes közösségben. 
  • Online képzés: Az online képzések általában 2-4 alkalomból állnak. 10-15 résztvevővel és interaktív módszerekkel dolgozunk. 
  • Filmklub: Dokumentumfilm vetítés sikeres, tanulságos magyar és nemzetközi mozgalmakról, majd közös beszélgetés a téma jelenlegi vonatkozásairól meghívott aktivistákkal, kutatókkal.
  • Olvasókör: Egy-két rövidebb szöveg alapján beszélgetünk egy fontos társadalmi problémáról és lehetséges megoldásokat keresünk kb. 3 óra időtartamban, 10-15 résztvevővel. 
  • Társasjáték délután: A Szerveződj! aktivista társasjátékunk megtanítása, lejátszása, melyet rövid beszélgetés követ 5-10 játékossal 2 órában. 
  • Ezen felül alkalmanként tartunk mozgalmi témában városi sétát, városi játékot, konferenciát vagy nyári egyetemet.

Jelentkezés menete

Minden képzésünkre előzetesen jelentkezni kell kb. 2 héttel a képzés időpontja előtt a képzés leírásában megtalálható online jelentkezési lap kitöltésével, ami a honlapon és a Facebook oldalunkon is elérhető. Más típusú eseményeinkre (pl. filmklub, könyvbemutató) nem szükséges előzetesen regisztrálni. A jelentkezési határidő lejárta után pár nappal mindenkit értesítünk, hogy bekerült-e a képzésre. Aki bekerült, az további információt kap a helyszínről és minden egyéb praktikus tudnivalóról. 

A programjaink ingyenesek és nem szükséges előképzettség a részvételhez. Szükség esetén utazási támogatást és szállást tudunk biztosítani. Igyekszünk minél több programunkat akadálymentes helyszínre szervezni. A képzés során ebédet és rágcsálnivalót, kávét biztosítunk a résztvevőknek.

Érdekel, hogy mások hogyan érezték magukat a képzéseinken?

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás