Barion Pixel

Képzési katalógus

A képzéseink gyakorlat központúak, amiket interaktív, változatos módszerekkel tartunk, befogadó közösségben, ahol mindenkinek a véleménye számít. 

_______________________________________________________________________

Ha érdekel egy képzésünk, de jelenleg nincs meghirdetve, akkor töltsd ki ezt az űrlapot és közvetlenül értesíteni fogunk, ha újra meghirdettük!

Kiket várunk? 

Ha hátrányos helyzetű ember vagy: Ha olyan igazságtalanságot tapasztalsz, amelyet jobban akarsz érteni és hosszú távon tenni szeretnél ellene, akkor neked szólnak a társadalmi egyenlőtlenséggel és állampolgári jogokkal foglalkozó képzéseink vagy a társasjátékos programunk. Előképzettség nem szükséges és előnyben részesülsz, ha korábban nem volt lehetőséged ilyen témában tanulni. 

Ha már szerveződsz: Ha egy olyan csoport, mozgalom vagy civil szervezet tagja vagy, amely a társadalmi igazságosságért tesz, akkor számos képzést kínálunk érdekvédelem, csoportépítés, aktivizmus, kritikai pedagógia és kommunikáció témában. 

Ha érdeklődsz: Ha jobban bele szeretnél látni olyan témákba, mint az aktivzmus, mozgalomépítés vagy társadalmi egyenlőtlenségek, akkor bárki számára elérhető filmklubjaink, beszélgetéseink neked szólnak! 

Milyen formában zajlik az oktatás? 

  • Képzés: Egy képzés általában 1 vagy 2 napos 15-20 résztvevővel. Interaktív módszerekkel tanulunk színes közösségben. 
  • Online képzés: Az online képzések általában 2-4 alkalomból állnak. 10-15 résztvevővel és interaktív módszerekkel dolgozunk. 
  • Filmklub: Dokumentumfilm vetítés sikeres, tanulságos magyar és nemzetközi mozgalmakról, majd közös beszélgetés a téma jelenlegi vonatkozásairól meghívott aktivistákkal, kutatókkal.
  • Olvasókör: Egy-két rövidebb szöveg alapján beszélgetünk egy fontos társadalmi problémáról és lehetséges megoldásokat keresünk kb. 3 óra időtartamban, 10-15 résztvevővel. 
  • Társasjáték délután: A Szerveződj! aktivista társasjátékunk megtanítása, lejátszása, melyet rövid beszélgetés követ 5-10 játékossal 2 órában. 
  • Ezen felül alkalmanként tartunk mozgalmi témában városi sétát, városi játékot, konferenciát vagy nyári egyetemet.

Jelentkezés menete

Minden képzésünkre előzetesen jelentkezni kell kb. 2 héttel a képzés időpontja előtt a képzés leírásában megtalálható online jelentkezési lap kitöltésével, ami a honlapon és a Facebook oldalunkon is elérhető. Más típusú eseményeinkre (pl. filmklub, könyvbemutató) nem szükséges előzetesen regisztrálni. A jelentkezési határidő lejárta után pár nappal mindenkit értesítünk, hogy bekerült-e a képzésre. Aki bekerült, az további információt kap a helyszínről és minden egyéb praktikus tudnivalóról. 

A programjaink ingyenesek és nem szükséges előképzettség a részvételhez. Szükség esetén utazási támogatást és szállást tudunk biztosítani. Igyekszünk minél több programunkat akadálymentes helyszínre szervezni. A képzés során ebédet és rágcsálnivalót, kávét biztosítunk a résztvevőknek.

Érdekel, hogy mások hogyan érezték magukat a képzéseinken?

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás