Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest, Auróra

Időpont:

június 18. 10:00–14:00

Szerveződj! társasjáték-vezető képzés

Jelentkezési határidő:

2022-06-01

A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.

A Közélet Iskolája játékát szeretnénk minél többekhez eljuttatni, ezért az a célunk, hogy olyan embereket képezzünk, akik hatékonyan tudják elmagyarázni a szabályokat, levezetni a játékot és az azt követő beszélgetést, feldolgozást.Neked való ez a képzés, ha…
✔ érdekel az aktivizmus, közösségszervezés
✔ kipróbálnád magad játékvezetőként
✔ szeretnél többet megtudni a játékosítás pedagógiájáról
✔ szívesen vállalnál a jövőben játékvezetést saját közösségedben vagy akár a Közélet Iskolája eseményeinA képzés programja: A délután alatt bemutatjuk a Szerveződj! társasjáték célját, a társashoz kapcsolódó ráhangolódó gyakorlatokat, közösen játszunk, végül pedig megvitatjuk, hogy milyen egy jó moderátor és hogyan érdemes játékot vezetni.

⏰ Mikor? 2022. június 18. (szombat) 10-14 óra
🏠 Hol? Auróra közösségi ház (Budapest, Auróra utca 11. - akadálymentes)
Jelentkezési határidő június 1.

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. Szükség esetén utazási támogatást biztosítunk. A képzés helyszíne fizikailag akadálymentesített.

A képzést tartja:

Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 44 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alakulása óta tagja. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett érzékenyítő programot koordinál, elsősorban diákoknak.

Zsemberovszky Linda önkéntes a Közélet Iskolájánál, ahol olvasóköröket és egyéb foglalkozásokat is vezetett, valamint Szerveződj! játékokat is tart. Jelenleg menekültek segítésével foglalkozik, de érdekli a környezet- és természetvédelem is, ökológiai végzettsége is ehhez kapcsolódik.

Ha kérdésed van, keress bátran:
e-mail: kozeletiskolaja@gmail.com
telefon: +36 30 8717762 (Gecse Barbara)

Helyszín:

Budapest, Auróra

Jelentkezési határidő:

2022-06-01

Időpont:

június 18. 10:00–14:00

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Támogasd a munkánkat és
legyél részese a változásnak!

Támogatod, hogy egy igazságos országban éljünk, ahol mindenkinek megvan a tudása és képessége ahhoz, hogy kiálljon az érdekeiért

Segíted a magyarországi mozgalmi és civil szféra fejlődését

Hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek

0
Skip to content