Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

február 25.

IMG_1951

Jelentkezési határidő:

2023-02-09

A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.

Tudj meg többet a játékról ezen a linken!

A Közélet Iskolája játékát szeretnénk minél többekhez eljuttatni, ezért az a célunk, hogy olyan embereket képezzünk, akik hatékonyan tudják elmagyarázni a szabályokat, levezetni a játékot és az azt követő beszélgetést, feldolgozást.

Mikor? 2023. február 25. (szombat) 10.00-16.00
Hol? Auróra közösségi ház (Budapest, Auróra utca 11. - akadálymentes helyszín)

Ha szeretnél részt venni, jelentkezz az oldal alján található jelentkezési lapon 2023. február 9-éig!

Neked való ez a képzés, ha…

  • érdekel az aktivizmus, közösségszervezés
  • kipróbálnád magad játékvezetőként
  • szeretnél többet megtudni a játékosítás pedagógiájáról
  • szívesen vállalnál a jövőben játékvezetést saját közösségedben vagy akár a Közélet Iskolája eseményein

A képzés programja: a nap folyamán bemutatjuk a Szerveződj! társasjáték célját, a társashoz kapcsolódó ráhangolódó gyakorlatokat, közösen játszunk, végül pedig megvitatjuk, hogy milyen egy jó moderátor és hogyan érdemes játékot vezetni.

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 15.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén utazási támogatást, gyermekfelügyeletet és szállást is biztosítunk. A képzés helyszíne fizikailag akadálymentesített.

A képzést tartják:

  • Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 44 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alakulása óta tagja. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett társadalmi szemléletformáló programot koordinál, elsősorban diákoknak.
  • Zsemberovszky Linda önkéntes a Közélet Iskolájánál, ahol olvasóköröket és egyéb foglalkozásokat is vezetett, valamint Szerveződj! játékokat is tart. Jelenleg menekültek segítésével foglalkozik, de érdekli a környezet- és természetvédelem is, ökológiai végzettsége is ehhez kapcsolódik.

Ha kérdésed van, keress bátran: info@kozeletiskolaja.hu, +36 30 8717762 (Gecse Barbara)

Helyszín:

Budapest

Jelentkezési határidő:

2023-02-09

Időpont:

február 25.

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás