Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

április 17.

1

Jelentkezési határidő:

2023-04-16

A társadalmi változásért dolgozó csoportokra gyakran úgy tekintünk, mint egy állandóan termelő gépezetre, miközben a működésük inkább hasonlít a természet organikus változásaira. Vannak időszakok, amikor kifelé összpontosítunk és teljes energiabedobással tesszük a dolgunkat (például egy intenzív kampány során), míg máskor a külvilág számára úgy tűnhet, téli álmot alszunk, pedig valójában arról van szó, hogy befelé figyelünk és újratervezzük a munkánkat.

Hisszük, hogy ennek a ciklikusságnak minden egyes szakasza lehetőséget és kihívást is tartogat magában, és mind a négy szervezeti évszak elengedhetetlen a hosszútávú munkához és a kiégés megelőzéséhez.

A 3 órás műhelyen interaktív módszerekkel ismerjük meg a szervezeti évszakok jellemzőit, reflektálunk a saját évszakunkra, beszélünk róla, hogy hogyan tudunk olyan csapatot építeni, ahol van lehetőség a megújulásra, majd megoldásokat keresünk, hogy mit tehetünk abban az esetben, ha a csoporttagok évszakai nincsenek szinkronban.

Hol? Budapest, Auróra közösségi ház (Auróra utca 11.) - akadálymentes helyszín

Mikor? 2023. április 17. (hétfő) 17-20 óra

Ha szeretnél részt venni, jelentkezz az oldal alján található jelentkezési lapon!

A részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni az 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek.  A résztvevőknek a műhelyen útiköltség térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani.

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 0630 8717762

A műhelysorozat másik alkalma a határhúzásról szól, amire külön lehet jelentkezni, részleteket lásd ezen a linken!

Helyszín:

Budapest

Jelentkezési határidő:

2023-04-16

Időpont:

április 17.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás