Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Online

Időpont:

Május 28., június 3., június 10., június 17., június 24.

5 alkalmas team coaching kör

Jelentkezési határidő:

2024-05-05

A Közélet Iskolája 5 alkalmas team coaching kört indít jelenlegi vagy leendő közösségi vezetők számára. Ebben a folyamatban szeretnénk lehetőséget biztosítani 7 nem budapesti szervezetnek a részvételre. A kört Barta Bea team coach vezeti, és civil szervezetek, mozgalmi és érdekvédelmi csoportok vezetése során felmerülő kihívások kerülnek közös feldolgozásra különböző team coaching technikák segítségével, a résztvevők által hozott esetek alapján.

A Közélet Iskolájában közösségi vezetőnek nem csak a szervezetek formális vezetőit tekintjük, hanem mindazokat, akik felelősséget vállalnak a szervezet közös munkájáért és a csoportért mint közösség.

A jelentkezők közül május 7-ig fogjuk kiválasztani azt a 7 főt, aki részt vehet az alkalmakon. Az alkalmakat online tartjuk, annak érdekében, hogy különböző településekről lehessen bekapcsolódni. A jelentkezés feltétele az összes alkalmon való részvétel.

Az első alkalom előtt minden kiválasztott résztvevővel tartuk egy 15-20 perces felkészítő beszélgetést, ehhez időpontot a kiválasztást követően egyeztetünk. Az első alkalom első sorban az ismerkedésről, a módszertan megismeréséről és néhány olyan készség megerősítéséről fog szólni, melyek a továbbiakban hasznosak lehetnek, illetve egy részvevő által hozott téma közös feldolgozása. Az ezt követő alkalmakon mindig két esettel foglalkozunk hasonló módon, az utolsó alkalmon pedig egy eset megbeszélése, és a folyamat lezárása történik. A sorozat során minden résztvevőnek egy saját esete kerül feldolgozásra.

Időpontok:

1. Május 28. kedd 16:00-18:30

2. Június 3. hétfő 16:00-18:30

3. Június 10. hétfő 16:00-18:30

4. Június 17.  hétfő 16:00-19:30

5. Június 24. Hétfő 16:00-19:30

Helyszín: Zoom

Ha szeretnél részt venni, töltsd ki az oldal alján található jelentkezési lapot május 5-ig!

Döntés a résztvevők köréről: május 10. (A bekerülő résztvevők megismerik a kiválasztott szervezetek listáját mielőtt véglegesítenék a részvételi szándékukat.)  A coaching körön elhangzó információk bizalmas jellegűek, csoporttitokként való kezelésük minden résztvevőtől elvárás.

A programon való részvétel ingyenes.

Korábbi résztvevők írták arról, hogy mit kaptak az alkalmak során:

“Közösségérzet, pozitív hozzáállás, derűlátás és erő.”

“Önreflexióra való alkalom!”

“Élesebb képet kaptam arról, hogy mik azok a nehézségek, amik nem feltétlen csak a személyemből következnek, hanem a civil szféra sajátosságai.”

Kérdésed van? Keress minket: 

info@kozeletiskolaja.hu 

+36 30 871 7762

Helyszín:

Online

Jelentkezési határidő:

2024-05-05

Időpont:

Május 28., június 3., június 10., június 17., június 24.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás