Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

október 7.

noi_tekintetek_coverfinal-02

Képzeljünk el együtt egy ideális városi környezetet!

Mitől lenne kényelmesebb a nők számára a városi lét? Mitől éreznénk magunkat nagyobb biztonságban? Milyennek szeretnék látni a környezetüket a józsefvárosi nők? Miként tudja a várostervezés segíteni a nők városhasználatát?

Az, hogy el tudjuk képzelni hogy milyen világban szeretnénk élni, fontos lépése a társadalmi változásnak és szerveződésnek - ezt szeretnénk most a résztvevőkkel közösen gyakorolni. Célunk, hogy minél több nőt szólítsunk meg és minél többféle narratíva jelenjen meg.

A „Női tekintetek Józsefvárosban” előző alkalmain józsefvárosi nők gondolatait, tapasztalatait, élményeit, emlékeit, érzéseit mutattuk be egy közösen elkészített szubjektív térképen. Ezúttal gondolkodjunk tovább, szabadítsuk fel képzeletünket és tervezzünk meg egy számunkra ideális városi környezetet! A közös térkép megalkotásához a rajz és az írás eszközeit és további vizualitást segítő eszközöket fogunk használni.

Mikor? 2023. október 7. szombat, 14:00 – 18:00
Hol? Budapest, Mátyás tér, 1084.

A programot Donáth Anna Róza, Thury Lili és Tóth Eszter, a „Női tekintetek Józsefvárosban” korábbi alkalmainak szervezői tartják.

A programon való részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a programjaink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A program bármelyik pontján be lehet csatlakozni.

Ha kérdésed van, keress minket bátran:
www.kozeletiskolaja.hu
oktatas@kozeletiskolaja.hu
+36308717762

Helyszín:

Budapest

Időpont:

október 7.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás