Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

május 6.

lakhatási séta_uj

Jelentkezési határidő:

2023-05-03

Az adód 1%-a erőt ad! Támogasd a Közélet Iskoláját!
Közélet Iskolája Alapítvány, 18626654-1-41
Részletek (hogyan, meddig, miért): ezen a linken
Köszönjük!

Balog Gyula tapasztalati szakértőként saját élményeit is felhasználva mutatja be a 8. kerület lakhatási helyzetét és a hajléktalan emberek mindennapi tereit.

A program állomásai között egyaránt szerepel a kerületi önkormányzat, szociális ellátóintézmények, egy közösségi tér és egy nyomortanya is.

A séta során elhangzanak kulturális, aktivista és civil érdekességek, és a sétavezető kitér az országos és nemzetközi lakhatási kérdések megválaszolására is.

A sétát vezeti Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 44 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alakulása óta tagja. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett társadalmi szemléletformáló programot koordinál, elsősorban diákoknak. 2021 óta vezeti a Közélet Iskolája Lakhatási sétáját.

Mikor? 2023. május 6. szombat, 16:00-18:00
Hol? A séta az Rákóczi térről indul és az Auróra Közösségi Házban végződik, ahol az érdeklődőket Gyula szeretettel várja egy levezető beszélgetésre.

Ha szeretnél részt venni, jelentkezz május 3-ig az oldal alján található jelentkezési lapon! 

? A sétán való részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 3.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a programjaink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek.

www.kozeletiskolaja.hu
info@kozeletiskolaja.hu
Tel.: +36308717762

Helyszín:

Budapest

Jelentkezési határidő:

2023-05-03

Időpont:

május 6.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás