Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

április 13.

lakhatasiseta_2024

Jelentkezési határidő:

2024-04-07

Balog Gyula tapasztalati szakértőként saját élményeit is felhasználva mutatja be a 8. kerület lakhatási helyzetét és a hajléktalan emberek mindennapi tereit. A program állomásai között egyaránt szerepel a kerületi önkormányzat, szociális ellátóintézmények, egy közösségi tér és egy nyomortanya is. A séta során elhangzanak kulturális, aktivista és civil érdekességek, és a sétavezető kitér az országos és nemzetközi lakhatási kérdések megválaszolására is.

A sétát vezeti Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 49 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alapító tagja volt. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett társadalmi szemléletformáló programot koordinál, elsősorban diákoknak.

Mikor? 2024. április 13. szombat, 15:00-17:00

Hol? A séta a Harminckettesek teréről indul és az Auróra Közösségi Házban végződik, ahol az érdeklődőket Gyula szeretettel várja egy levezető beszélgetésre.

Jelentkezz április 7-ig az oldal alján található jelentkezési lapon!

A sétán való részvételért az ajánlott adomány 3000 Ft, de ha nincs lehetőséged befizetni ezt az összeget, ingyen is részt tudsz venni a programon. Befizetéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a programjaink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek.

Keress minket bátran! www.kozeletiskolaja.hu info@kozeletiskolaja.hu, +36308717762

Helyszín:

Budapest

Jelentkezési határidő:

2024-04-07

Időpont:

április 13.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás