Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

június 28.

Közös kérdéseink

Hogyan térképezhetjük fel, hogy mi érdekli a csoportunk tagjait? Hogyan találhatjuk meg azt a közös kérdést, amivel mindenki szívesen foglalkozna? És hogyan tehetjük meg ezt úgy, hogy csoportvezetőként minél kevésbé befolyásoljuk a résztvevőket?

A műhely során a szociodráma módszerével ismerkedünk meg, miközben saját élményt szerzünk arról, hogy a szerepbelépés és más dramatikus eszközök hogyan segíthetik egy közösség érdeklődésének a formába öntését, kikristályosodását (pl. hogy eljussunk egy kutatási kérdésig a részvételi akciókutatásunkban).

Ha szeretnél részt venni, regisztrálj az oldal alján található jelentkezési lapon!

A szociodráma és a részvételi kutatások kapcsolatát boncolgató műhely a 8. Nemzetközi Szociodráma Konferencia részeként valósul meg, így a világ minden tájáról várhatók résztvevők. A műhely két nyelven (magyarul és angolul) zajlik, de a részvételhez angol nyelvtudás nem szükséges, a tolmácsolás biztosított. Tarts velünk, és kiderül, hogy vajon ennyire különböző embereknek is vannak-e közös kérdéseik!

Tudj meg többet a konferenciáról!

Tudj meg többet a részvételi akciókutatásról!

A műhelyt tartják:

  • Fóti Orsolya (szociális munkás, drámapedagógus, részvételi szakértő; a 8. Nemzetközi Szociodráma Konferencia egyik szervezője)
  • Pados Eszter (pszichopedagógus, kriminológus, pszichodráma/szociodráma csoportvezető; a 8. Nemzetközi Szociodráma Konferencia egyik szervezője)
  • Bauer Flóra (drámapedagógus, képző; Közélet Iskolája)

Mikor? 2024. jún. 28. 9:00-12:00

Hol? Auróra Közösségi Ház (Budapest, Auróra utca 11. - akadálymentes helyszín)

A műhely ingyenes, a résztvevőknek a műhelyen útiköltség térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani.

Ha kérdésed van, keress minket bátran! www.kozeletiskolaja.hu, oktatas@kozeletiskolaja.hu, 06308717762

További programjainkat ITT találod!

Helyszín:

Budapest

Időpont:

június 28.

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás