Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

március 25.

mentalis_final-min

Jelentkezési határidő:

2024-03-21

A kormány részéről sorra jönnek az alulról szerveződő civil kezdeményezések elleni támadások: szuverenitásvédelmi törvény, lejárató kampányok és listázások, ellenőrzések, LMBTQ-ellenes propagandatörvény, és sajnos a kampányidőszakban valószínűleg csak bővülni fog a lista. A társadalmi és politikai mozgalmak tagjait, aktivistáit, önkénteseit mélyen megviseli az elnyomó légkör, a fenyegető törvények, a személyes lejáratások és a bizonytalanság, ami kiégéshez vezet.

A 3 órás műhelyen egy biztonságos közegben járjuk körbe azt, hogy mentálisan milyen hatással van ránk ez a rendszer, majd meghívott beszélgetőtársak osztják meg a tapasztalataikat arról, hogy szervezetileg hogyan lehet felkészülni és reagálni a hatalom támadásaira, miként igyekeznek megőrizni a tagok jóllétét. Ejtünk pár szót az aktuális szuverenitásvédelmi törvényről is: kiderül, hogy mire érdemes felkészülni és milyen tévhitekkel találkozhatunk.

Meghívott vendégek: Radványi Viki (a Budapest Pride elnöke), Vida Katalin (tanácsadó szakpszichológus, traumaterapeuta) és Fernengel Ágnes (a Közélet Iskolája igazgatója). A műhelyt tartja és a beszélgetést moderálja Vujovits Júlia (a Közélet Iskolája Stratégiai Tervezés Kollektívájának tagja).

Hol? Budapest, Auróra közösségi ház (Auróra utca 11.) - akadálymentes helyszín
Mikor? 2024. március 25. (hétfő) 17-20 óra

Ha szeretnél részt venni, jelentkezz az oldal alján található jelentkezési lapon március 21-ig!

A részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni az 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A résztvevőknek a műhelyen útiköltség térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani.

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, info@kozeletiskolaja.hu, 0630 8717762

____________________________________________________________

Ezt a projektet/tevékenységet a Transzatlanti Alapítvány PROTEUS projektje finanszírozza, amelyet az Európai Unió társfinanszíroz. A kifejtett nézetek és vélemények azonban kizárólag a szerző(k) sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség véleményét. Ezekért sem az Európai Unió, sem a támogatást nyújtó hatóság nem tehető felelőssé.

Helyszín:

Budapest

Jelentkezési határidő:

2024-03-21

Időpont:

március 25.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás