Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Online

Időpont:

január 20.

moderatorrrr-03-min

Jelentkezési határidő:

2024-01-07

Az online megbeszélések, események és képzések mára az életünk természetes részét képezik, ám aki maga is próbált ilyet szervezni, tudhatja, hogy nem könnyű ezeket az alkalmakat egyszerre hatékonnyá, érdekessé és közösségivé tenni.

Ezen a képzésen a résztvevők megismerkedhetnek a beszélgetések és találkozók moderálásához szükséges alapokkal, hogy a csoportjukban mindenki szóhoz tudjon jutni, ám a találkozók ne tartsanak a végtelenségig. A képzés alatt lehetőség lesz közösen gondolkodni, megosztani a tapasztalatokat és konkrét helyzeteket is gyakorolni.

Mikor? 2024. január 20. (szombat) 9.00-17.00

Hol? Online Zoom találkozókon tartjuk a képzést, amihez szüksége lesz a résztvevőknek kamerával és mikrofonnal ellátott telefonra vagy számítógépre.

Ha szeretnél részt venni, töltsd ki a lap alján található jelentkezési lapot 2023. január 7-ig!

Kiket várunk? Olyan csoportok vagy szervezetek tagjait, önkénteseit, akik a társadalmi igazságosságért tesznek, és a csoportműködésükben szeretnék felhasználni a kapott módszereket.

"Rájöttem, hogy online is lehet teljes értékű, interaktív találkozókat szervezni. Sok új eszközt és módszert ismertem meg, melyeket fel tudok használni a későbbiekben.” – korábbi résztvevő

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 15.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek.

A képzést Benkő Flóra és Karácson Zita tartják.

________________________

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, oktatas@kozeletiskolaja.com, 06308717762

További programjainkat keresd ezen a linken!

Helyszín:

Online

Jelentkezési határidő:

2024-01-07

Időpont:

január 20.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás