Barion Pixel

KÉPZÉSEK ÉS ESEMÉNYEK

Budapest

Időpont:

március 6.

evszakok

Jelentkezési határidő:

2024-03-03

A társadalmi változásért dolgozó csoportokra gyakran úgy tekintünk, mint egy állandóan termelő gépezetre, miközben a működésük inkább hasonlít a természet organikus változásaira. Vannak időszakok, amikor kifelé összpontosítunk és teljes energiabedobással tesszük a dolgunkat (például egy intenzív kampány során), míg máskor a külvilág számára úgy tűnhet, téli álmot alszunk, pedig valójában arról van szó, hogy befelé figyelünk és újratervezzük a munkánkat.

Hisszük, hogy ennek a ciklikusságnak minden egyes szakasza lehetőséget és kihívást is tartogat magában, és mind a négy szervezeti évszak elengedhetetlen a hosszútávú munkához és a kiégés megelőzéséhez.

A 3 órás műhelyen interaktív módszerekkel ismerjük meg a szervezeti évszakok jellemzőit, reflektálunk a saját évszakunkra, beszélünk róla, hogy hogyan tudunk olyan csapatot építeni, ahol van lehetőség a megújulásra, majd megoldásokat keresünk, hogy mit tehetünk abban az esetben, ha a csoporttagok évszakai nincsenek szinkronban.

Hol? Budapest, Auróra közösségi ház (Auróra utca 11.) - akadálymentes helyszín
Mikor? 2024. március 6. (szerda) 17-20 óra

Ha szeretnél részt venni, regisztrálj az oldal alján található jelentkezési lapon március 3-ig!

A műhelyt Csepregi Dorka (Szolidáris Gazdaság Központ) és Vujovits Júlia (a Közélet Iskolája Stratégiai Tervezés Kollektívájának tagja) tartják.

A részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni az 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A résztvevőknek a műhelyen útiköltség-térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani.

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, info@kozeletiskolaja.hu, 0630 8717762

További képzéseinket ezen a linken találod!

_______________________________________________

Ezt a tevékenységet a Transzatlanti Alapítvány PROTEUS projektje finanszírozza, amelyet az Európai Unió társfinanszíroz. A kifejtett nézetek és vélemények azonban kizárólag a szerző(k) sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség véleményét. Ezekért sem az Európai Unió, sem a támogatást nyújtó hatóság nem tehető felelőssé.

Helyszín:

Budapest

Jelentkezési határidő:

2024-03-03

Időpont:

március 6.

Nem jó az időpont? Iratkozz fel, és értesítünk, ha újra meghirdetjük a képzést!

Megosztás Facebookon
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás